De afgelopen jaren zijn er heel veel boeken uitgekomen, een aantal onder mijn eigen naam en een aantal verhalenbundels van de boekenclub Oostland Literair of van uitgeverijen waaraan ik heb mee gewerkt.

Zo kwam in 2014 Roem en ambitie uit, genre: Young Adult, over het leven van twee popsterren en hun strijd tegen de paparazzi en roddels en achterklap op de sociale media.

2015 volgden de boeken Help ik word vijftig (non-fictie, eerste in een serie Helpboeken van vijf) en Ambory, zoektocht op Malta (fictie, eerste deel van een drieluik).

Tussendoor verschenen diverse verhalenbundels bij Uitgeverij Oostland, waarin een of meerdere verhalen van mij staan.

In 2020 verschenen vier boeken: de verhalenbundel 2020, 75 jaar vrijheid (met mijn verhaal “De verhalenmarkt” in maart 2020), Help ik word ouder (papa/mama, december 2020, deel 2 in de Helpserie) en Barst! (een fictieboek dat ik met twee andere auteurs schreef en dat uitkwam in november 2020).

In 2021 kwamen twee verhalenbundels uit: Door de dood geraakt, negen verhalen met een rouwrandje (waarvoor ik het verhaal Hemelvaart in coronatijd heb geschreven) en Zon, zee en blote voeten (waarvoor ik de Zegelring van Jeju schreef. Een verhaal dat zich afspeelt op het Koreaanse eiland Jedu-Do). In 2022 heb ik een tussenjaar genomen, maar er zijn er volop plannen voor nieuwe boeken die in 2023 uitkomen: deel 3 van de Serie Help, ik word: het boek Help ik word een setje (over trouwen/samenwonen) verschijnt voorjaar 2023. Datzelfde geldt voor een bundel over Rotterdam waarvoor ik een verhaal schrijf (het verhaal de regenboogbrug). En Oostland Literair bestaat in 2023 10 jaar. In dat kader volgt een jubileumbundel met een verhaal van mij dat zich in Granada, Spanje afspeelt (Sleutelgeheimen van de Alhambra). Deze verhalenbundel verschijnt in september 2023 bij Oostland Literair

Ook staan de komende jaren langverwachte delen van het drieluik van Ambory gepland: deel 2 (de strijd om het witte goud) verschijnt in 2023 en deel 3 (een afgeronde missie) in 2024. Kortom, genoeg boekennieuws om naar uit te kijken dus.