De afgelopen jaren zijn er heel veel boeken uitgekomen, een aantal onder mijn eigen naam en een aantal verhalenbundels waaraan ik heb gewerkt.

Zo kwam in 2014 Roem en ambitie uit, genre: Young Adult, over het leven van twee popsterren en hun strijd tegen de paparazzi en roddels en achterklap op de sociale media.

2015 volgden de boeken Help ik word vijftig (non-fictie, eerste in een serie Helpboeken van vijf) en Ambory, zoektocht op Malta (fictie, eerste deel van een drieluik).

Tussendoor verschenen diverse verhalenbundels bij Uitgeverij Oostland, waar een of meerdere verhalen van mij in staan.

In 2020 verschenen vier boeken: de verhalenbundel 2020, 75 jaar vrijheid (met mijn verhaal “De verhalenmarkt” in maart 2020), Help ik word ouder (papa/mama, december 2020, deel 2 in de Helpserie) en Barst! (boek dat ik met twee andere auteurs schrijf, november 2020).

In 2021 kwamen twee boeken uit: Door de dood geraakt, negen verhalen met een rouwrandje (waarvoor ik het verhaal Hemelvaart in coronatijd heb geschreven) en Zon, zee en blote voeten (waarvoor ik de Zegelring van Jeju schreef_. Later dit jaar verschijnt deel 3 van de serie Help, ik word: het boek Help ik word een setje (over trouwen/samenwonen).

Voor 2022 staan deel 2 en 3 van Ambory gepland.